Najnovšie recenzie zo sekcie Gramofóny
- Zatiaľ máme rádio krátku dobu, ale maximálna spokojnosť. Verím, že bude dlho slúžiť
- mam vela platni a kaziet
- Jednoduchá veža v štýle 90-tych rokov.
- Ručné (mechanické) zapínanie i prepínanie vstupov.
- Pamäťové médium len do 32GB
- Po vypnutí / prepnutí si nepamätá, kde skončil v prehrávaní. Začne vždy od prvého priečinka a prvého súboru.
- Kvalitny gramofon za rozumnu cenu.
- celkové spracovanie gramofonu je super,osadený prenoskou ortofon 2m red,zatial spokojný.
- Kvalitné prevedenie
- Štýlový dizajn
- Krásne čistý zvuk
- Rádio aj Bluetooth
- Žiadna
Naživo ešte krajší, zvuk nádhera! Podsvietenie ešte doplňuje príjemný dojem. Absolútne odporúčam! Bluetooth reaguje okamžite a pripojí sa ihneď, dosah 10 metrov aj cez pár tenších stien, rádio chytá takisto čisto, aj v mieste slabšieho signálu.
S kúpou som absolútne spokojný, váhal som medzi dvoma, som rád že som šiel do tohto modelu, ako darček mal úspech a hraje pravidelne.
- Moderný vzhľad
- Možnosť pripojiť k staršiemu hifi systému cez bluetooth (nutné dokúpiť bluetooth adaptér),alebo káblom
- Farebné podsvietenie-voliteľné módy
- Jednoduchá obsluha
- odporúčam
- som spokojni
Platinium RTC5
Pridané: 7. septembra 2020
(naposledy upravené 7. septembra 2020)
Zakúpený v TV Products
- Som veľmi spokojná s výrobkom..
- čo sa týka farby, skutočnosť nieje totožná s fotkou na stránke..
pekný retro vzhlad kvalita primeraná cene
- Praktický, jednoduchá obsluha, dobrá kvalita zvuku.
Dobrá cena a výkon, mám ho už 4roky a zatiaľ som menil ihlu len raz. Remienok sa dá zohnať v každej predajni s hudobninami, takže nie je problém. Odporúčam..
možnosť aj náhravania aj na USB, aj na SD kartu, možnosti počúvania aj rozhlasových stanic
- Jednoduchý
- Pekný dizajn
- Ľahký
- 3 rýchlosti prehrávania
- Pôsobí celkom kvalitne
- Pre nenáročných poslucháčov
- Reproduktory sú slabučké(výstup RCA umožňuje pripojiť externé)
- Pre moderné platne nič moc
Gramofón určený najmä na staršie platne, kde sa nevyžaduje špičkový výkon, rozmery sú kompaktné, avšak vstavané repro sú príliš slabé (ale niekomu môžu stačiť) . Riešenie je pripojiť externé (gramofón má predzosilovac) aktívne repro alebo hifi sústavu. V takom prípade je zvuk prijateľný. Moderné platne znejú divne (nedokáže ich prehrať v požadovanej kvalite) , ale na tie by som ho nekupoval, to radšej priplatiť si a kúpiť si výkonnejší gramofón. V každom prípade pre staré platne je plne dostačujúci. Konverziu do mp3 som neskúšal.
- Jednoduchá obsluha, hraje opravdu dobře, vypínatelný předzesilovač.
Možná trošku plastový vzhled.
- Direct drive
- efektne svetlo
- sasi ma kvalitne vyhotovenie
- kvalitne vyvazenie prenosky s antiskating
- manualny gramofon, treba strazit koniec platne aby sa neznicila ihla
- priemerna prenoska od AT, citlive ucho bude chciet vymenu
- vstavany prezosilnovac nieje nic moc
celkovo je to dobra kupa za dane peniaze, ale citlivy posluchac bude planovat vymenu prenosky a externy kvalitnejsi prezosilnovac...
- Možnosť robiť vinyl rip
- Gramafon prišiel nefunkčný, obratom som ho poslal na reklamáciu
Celkovo zatial neviem zhodnotiť, ale veľmi kvalitne nepôsobil
- Pekny cisty zvuk
- kvalitný zvuk
- technické parametre
- on/off je vzadu, čo je trochu nepraktické
- nezaznamenala som automatické vypnutie - alebo som nečakala dosť dlho
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »