Najnovšie recenzie zo sekcie Gramofóny
- Výborný pre nenáročných. Jednoduché ovládanie, viacero možností prehrávania a archívovania hudby.
Vhodný pre nenáročných poslucháčov. Všetko vyskúšané a overené. Má celkom dobrý zvuk. Určite poteší možnosť prehrávať viacero médií a nahrávať vo formáte MP3 z LP/SP platní alebo starých MC kaziet, CD, či rádia bez použitia počítača. Náhradná ihla a šikovný diaľkový ovládač s batériou vo vnútri... Navyše svojim pekným retro vzhľadom skvelo zapadne do každej obývačky. Som spokojný a určite odporúčam ostatným...
Prenoska oproti Ortofon by mohla byť lepšia. Avšak gramo je super a Ortofon mám.
- Kvalita na úrovni ceny.
- Výstupný výkon predzosilňovača 150mV pre bežný zosilňovač je malý. / 400mV /
Nádherný a kvalitný výrobok. Staré platne, ktoré máme doma, si môžeme konečne vypočuť. Počúvanie s nostalgiou.
- jednoduché ovládání, jednoduchý design
- zvuk
- ovladanie/to je len sila zvyku
prekvapujuco slusny zvuk
- darček od manželky k mojim okrúhlym narodeninám
- prebudil vo mne túžbu a náruživosť po starom klasickom a kvalitnom počúvaní hudby
- pekný retrodizajn
- veľa možností na prehrávanie médií (LP, rádio, CD, USB, MC kazeta)
- možnosť digitalizácie starých LP a MC kaziet
- zvuk prehrávaných MC kaziet na počutie prekvapivo dobrý
- možnosť diaľkového ovládania prehrávania hudby z CD a USB
- náhradná gramofónová ihla
- možnosť AUX In (cinch kabel) a slúchadlový výstup (ešte som nevyužil)
- spoľahlivý autostop na gramofóne je skvelá vec - len s jedným "ALE" (bližšie uvádzam v PROTI)
- zvuk je zvládnuteľný
- cena bola veľmi sympatická vrátane rýchlej dodávky
- dobre slúži už 3. mesiac
- len o trochu lepšia ako priemerná kvalita zvuku
- digitalizácia na usb - bohužiaľ len formát MP3 a v pomerne nízkej kvalite (128 kbps) - aj keď na druhej strane pocitovo je kvalita lepšia ako by sa očakávala
- kazetu treba zasúvať do štrbiny pomalšie, pri prudšom zasunutí neprehráva (netočí pásku)
- prehrávanie usb súborov na usb a cd nie je možné po priečinkoch, na diaľkovom ovládači sa ale môžte posúvať po 10 skladbách dopredu a dozadu (využívam)
- najväčšie negatívum je pri autostope gramofónu - niektoré platne s dlhšou minutážou nedohrajú do konca, keďže autostop zodvihne ramienko cca 1 min. pred skončením platne (z cca 15 LP ktoré teraz počúvam to robí u 3 LP - u jednej dokonca z oboch strán). Po premeraní automaticky sa ramienko zodvihne cca 60 mm od okraja stredového otvoru platne. Neviem či je problém u platní alebo u zariadenia, prípadne či sa to nedá nejakým spôsobom doregulovať pár mm.
Veľmi dobré zariadenie pre nanáročných poslucháčov, ktorí si želajú spoľahlivosť za rozumné peniaze a dokrášliť si obydlie retrozariadením, ktoré sa hodí k nábytku.
Pokiaľ netrváte na vysokej kvalite zvuku a digitalizovaných záznamov - je to zariadenie práve pre vás.
U mňa spokojnosť.
Ešte rada pre tých, ktorí by si potrebovali časom alebo vopred zohnať náhradnú gramofónovú ihlu - kompatibilnú dostanete kúpiť v sieti predajní Planeo elektro. Označenie je 35038067 STT CARTRIDGE 210/018 (2ks)
Príjemné počúvanie.
- KVALITA CENA
- pekný dizajn
- kvalitný zvuk
- viac funkcií v jednom ( prehráva CD, MP3, USB, rádio, gramofón)
- chýba tlačidlo hlasitosti a zapnutia/ vypnutia prístroja na dialkovom ovládači
- odporúčam
- krásny a kvalitný výrobok
zatial funguje všetko ako ma,som spokojny,vyhody su usb vstup,radio,sd karta a aux in a out.za taku cenu celkom slušny vykon.
- Zabudovany MM predzosilnovac
- Opticky vystup
- Ocenenie EISA
- Cena 20.12.2018 359€
Po dohrani platne nezdvihne prenosku a ramienko nevrati na zaciatok
Na prvý pohľad pomerne kvalitný výrobok. Určite odporúčam.
nevýhodou je, že sa produkt nedá vidieť pred kúpou naživo
- Dobrá cena, šikovný na uskladnenie. Zatiaľ hrá super. Rýchle dodanie výrobku v bezchybnou stave.
- celkom kompaktný s veľa funkciami
- trošku slabšie repro, ale dajú sa pripojiť externé
Produkt nemá slovenský ani český návod .
- Super produkt. Vrelo odporucam. Za malo penazi, vela muziky. Retro ako ma byt. :-)
- Ide o profesionálny gramofón s možnosťou jemného nastavenia váhy, resp. tlaku prenosky na platňu
- Ak niekto nie je zvyknutý na profesionálnu audiotechniku, nastavenie vyžaduje viac času...
Sencor STT 211U
Pridané: 17. decembra 2018
(naposledy upravené 17. decembra 2018)
Zakúpený v Andreashop Šaľa
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]