Najnovšie recenzie zo sekcie Gramofóny
- Som spokojná.
výborny
- Sklamal som sa však v diaľkovom ovládaní, ktorým sa nedá prístroj Zapnúť a Vypnúť, alebo sa mýlim?
Produkt som si vybral kvôli univerzálnosti - rádio, cd prehrávanie, kazetové prehrávanie, gramofón, nahrávanie,
USB. Sklamal som sa však v diaľkovom ovládaní, ktorým sa nedá prístroj Zapnúť a Vypnúť, alebo sa mýlim?
- S retro gramofónom som vysoko spokojná, je presne taký ako na reklamnom obrázku. Splnila som si dávny sen
s tovarom ktrory som si u vas objednala som velmi spokojna
Kvalitny gramofon za rozumnu cenu, jedinym nedostatkom je nemoznost pozastavit prehravanie.
- kompaktné zariadenie
- slabá reprodukcia zvuku
- nízka kvalita rádia
- kazetový prehrávač...no nič moc
od zariadenia som očakával lepšiu kvalitu
Auna Peggy Sue
Pridané: 9. novembra 2019
(naposledy upravené 9. novembra 2019)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Super hrá aj výhoda ,že sa dá prenášať a zatvoriť,pekný dizajn
- výborný zvuk
- multimediálny systém - CD, kazety, USB, platne
produkt mi vyhovuje
spokojnosť pre bežného užívateľa
- Cena za aku som ho kupil 136€, mm prenoska ortofon,
- Cena za aku sa bezne predava
Funguje ako má, len pri pripájaní bluetooth reproduktoru mi trochu trvalo kým som pochopil ako to funguje. Mohol by byť trošku lepší návod.
- Výborná cena na pomer kvality výrobku...
- kvalitny zvuk za dobru cenu,jednoducha manipulacia na prenos z miesta na miesto,pekne RETRO
Produkt je dobry a vyhoda je v tom, ze ma vsetky tri rychlosti prehravania.
veľmi pekný retro doplnok - kvalitný produkt
- Gramofón sa mi v prvý deň používania pokazil. Ihla sa po dohratí skladieb vráti na prvú skladbu a gramofón hrá odznova (gramofón by sa mal vypnúť). Po stlačení tlačidla stop sa ihla vráti ku prvej skladbe a hudbu prehráva odznova. Vypnúť ide len vytiahnutím zo zástrčky.
Kvalita za prijatelnu cenu, vyrobene v Nemecku a nie v Cine, ci inych rozvojovych krajinach. Som mimoriadne spokojna, kupila som predovsetkym kvoli gramofonu, ale ma radio, CD, audiokazety a nahravanie.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »