Najnovšie recenzie zo sekcie Gramofóny
- Spojenie rádia a gramafonu
- Je to 4 v jednom
3 v 1 , moje v pivnici odložené vinyl platne ,CD, mag.kazety sa znova premiestnili do bytu . Odborníkovi zvuk asi nebude vyhovovať ,ale mne stačí ,je super spomenúť si na časy pred 40 rokmi. Doporučujem.
- Na DO chýba standby a nastavenie hlasitosti
Inak ok
- Postačuje
- Pekný design
- Prehráva CD, kazety, gramofónove platne
- Veľmi, ale veľmi nekvalitný zvuk z reprákov.
- Chýba nastavenie basov a výšok
Pokiaľ niekto hľadá kvalitnejší zvuk, tu ho nenájde. Pripojenie vonkajších reproduktorov by mohlo pomôcť.
- Ok
celkom fajn na domáce použitie.
Solídna cena
- dizajn
- poloautomatické ovládanie
- kryt voči prachu
Je to prvý gramofón v domácnosti. Dizajnovo veľmi pekný, čo nás aj presvedčilo o kúpe tohto modelu. Škoda, že neurobili klasický kryt. Takto je nepoužiteľný pri hraní a keď nehrá tiež nechráni voči prachu nič okrem podložky pod platňu. Ďalšia podmienka bolo poloautomatické ovládanie a možnosť prepínať medzi phono a line. V zostave bez recievera s reproduktormi Triangle ELARA LN01A hrá podľa očakávania. V tomto prípade mám možnosť prepínať, či bude použitý zosilovač reproduktorov alebo gramofónu. Celková spokojnosť, ale škoda toho krytu.
- Spokojnosť
- Dobrí
- Sper
- Veľmi dobré
- Úspešný
- Áno veľmi dobrí
- Super farba
Dobrí
- Veľmi elegantnè vyhotovenie - perfektnà kombinacia prvkov klasickèho gramofònu a modernej technològie.
Chcel som gramo v tejto cenove hladine. Pozrel a precital vsetky recenzie a bolo rozhodnutie.
Este ho testujem. Idem dokupit prenosku Audio-Technica AT-VM95ML/H.
A vymenit RCA kábel za Supra Phono Aniversary 40.
Potom tomto upgrade to bude Luxus.
Dezign a spracovanie tak isto luxus.
Nadherny gramofón.
Za tú cenu kvalitný výrobok pre nenáročného užívateľa.
- Krásny v drevenom prevedeni
- multifunkčný
- kvalita za dobrú cenu
- žiadne zatiaľ
Výhodná cena
nepostačujúci a skreslený zvuk z reproduktorov
Gramofónikov je veľmi pekný a splnil očakávania
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »