Najnovšie recenzie zo sekcie Gramofóny
- Plne funkčný
- Žiadna
Krásny zvuk
- prenoska znacky Audio-Technika
Produkt som vlastne ani nepouzil nakolko mi nebol doruceny v spravnej variante.
- Prenosny, kompaktný, nekomplikovany
Spokojny, splnilo ocakavania, odporucam. Som spokojny aj s predajcom.
Krásny dizajn, biele prevedenie.
Harabirda prvej triedy!!!!!!!!!!!!
Žiaľ nefungoval ako mal. Tanier bol krivý takže každá platňa skákala. A keď bol kvalitný hrubší vynyl, magnetický puk nedržal, a tím pádom platňu nemalo čo držať a vôbec sa netočila. Gramofón som vrátil a radšej kúpim klasický horizontalni.
- KUPUJTE KÝM JE SKLADOM!!!
- Najlepší gramofón široko-ďaleko v tejto cenovej kategórii.
- Super design and functions
- dobrý zvuk
- po dohratí platne sa nevypne
- prenoska
- veľmi vyosený tanier, každú otáčku to šúchalo
- kvalita taniera hrozná
- v tom mieste, kde tanier šúchal o kostru gramofónu bola od výroby vyfrézovaná drážka. Nepomohlo :-D
- zbytočne veľké
chápem, sencor, čo som chcel čakať.
ak máte svoje platne radi, nedoporučujem.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Tento gramofon je určen pro nenáročného uživatele. Spotřebič má vestavný zesilovač a reproduktory, dá se tedy předpokládat že bude o něco mohutnější než spotřebič bez tohoto přidaného příslušenství. Rozměry spotřebiče jsou uvedeny u popisu produktu. Pokud Vám připadá, že talíř dře o kostru gramofonu, doporučujeme kontaktovat servisní středisko FastPlus Bratislava ,Na Pántoch 18,831 06 nebo na tel: 249 105 832. S pozdravem Sencor Care
- kvalita za rozumnu cenu
- na prvý krát to bolo super
- Automat
- Dizajn
- Vzhľad
- Vstavaný predzosilovač
- Zvuk
Nehrá veľmi dobre. Kedysi stál 90€, tak to bolo ok. Dnes stojí ale viac a keď ho porovnáte napr s Project Primary E, tak hrá podstatne horšie. Radšej priplatiť 30€ a zobrať ten pro-ject ( neľutujem, že som to spravil). Na symfonické albumy bol ako tak ok, ale napr. rock absolútne nedával. Časti pesničiek chrčali. Možno som mal iba smolu na zlý kus.
- Prenosný,ľahký,malý .
- Ne je slovenský návod,mali
- I sme ço robiť kým sme prišli
- I NATO ,ako kedy ,čo,zvuk ne je 100%
Kúpila som lebo mám platne ,a hifi veža odišla.
- Už sa nevyrába , hučí magnetická prenosová
- Pekny vzhlad.
- Podstava skre o telo gramofonu a poskodzuje gramofonovu dosku. Gramofon nefunguje dobre.
- Prenoska
- Hlava s prenoskou vychýlená v azimute asi o 20 stupňov,bez možnosti úpravy. Tanier "hádže" celkom slušne. Aj lacný gramofón by mal byť použiteľný. Snáď ide len o vadný kus.
- Krásne detailné a pritom minimalistické spracovanie
- Prehľadný obrázkový návod na inštaláciu
- Protiprachový priehľadný kryt v cene
- Veľmi dobrý zvuk
- Pomer cena/výkon
- Ľahké ovládanie
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »