Najnovšie recenzie zo sekcie Gramofóny
- LP
Produkt funkčný - rádio a LP, ostatné zatiaľ nevyskúšané.
Denon DP-450USB
Pridané: 8. septembra 2023
(naposledy upravené 8. septembra 2023)
Zakúpený v BIS audio
- Dizajn
- Zvuk
Žiadna
Trosku ma prekvapili rozmery - hlavne spodok, lebo na fotografiach budi dojem, ze je to iba nejaka tenka doska. Je to pomerne dost velky gramofon. Zabudovany zosilnovac sa zap/vypina pod tanierom a vystupne audio kable ma zabudovane.
Je to automat, ide tichucko, hra pekne. Kupil som to za ucelom prehravania mojej starej zbierky platni. Za mna spokojnost.
- v tejto cenovej kategórii primerane solídne spracovanie
- motorček pohonu nevydáva zvuky, ako pri najlacnejších modeloch
- mechanika je odpružená, otáčky aj 78, nielen 33 a 45 za min.
- bluetooth, nahrávanie na USB
- najvačšia výhoda: zabudovaná magnetodynamická prenoska (v tejto cenovej kategórii až prekvapivé, väčšinou sa používa jednoduchá kryštálová), oveľa vyššiu kvalitu zvuku takejto prenosky oceníte najmä pri počúvaní na slúchadlá, alebo po pripojení na väčšiu zvukovú zostavu
- dostačujúce na bežné občasné prehrávanie vinylov
- súčasne aj pekný retro doplnok do interiéru
- Nefunguje CD prehrávač
- veľmi dobre hrá,
- Pekný dizajn, výborný prenos zvuku. Automatický štart, ľahká obsluha. Na domáce počúvanie LP ideálny
- Neviem o ziadnej, snáď mi chýba len bleuthoth
- vynikajúci zvuk
- ľahké zapojenie
- elegantný dizajn
Má veľmi príjemný dizajn. Funkciu Bluetooth využívam každý deň a platne tiež prehráva dobre. Zvuk je vďaka dvom reproduktorom čistý a je počuť aj cez stenu do vedľajšej miestnosti.
Gramofón je nekvalitne vyrobený. Vyzerá skôr ako nepodarená hračka. Prehrávanie je vo veľmi nízkej kvalite a platňa často skáče. Nie je možné nastaviť základné parametre ako váha prítlaku ihly, čo je pre gramofón nevyhnutné.
Veľmi tiché prehrávanie.
- Výborný pomer cena/kvalita
Super!
- Výborný zvuk
- Oproti lacným značkám neporovnateľne lepší gramofón, odporúčam
- Odporúčam
- Vyššia cena
Potrebná určitá zručnosť pri základnej montáži, napr. nastavenie gramáže na rameno, nastavenie ihly, zapojenie reproduktorov, ale všetko je to na úkor vyššej kvality použitých materiálov a výsledného kvalitného zvuku - napriek uvedenému gramofón odporúčam
- super
- Spĺňa očakávania
- Pekný, dobrý zvuk , super cena
- Super vzhľad, klavírny lak
- Integrovaný vypínateľný phono predzosilňovač s oper. zosilňovačmi NMJ8080 (JRC)
- Veľmi tichý chod motora
- Možnosť nastavenia prítlaku ramienka
- Možnosť nastavenia anti-skatingu
- Vhodný pre jednoduchý upgrade prenosky, resp. celej hlavy s bajonetom, upgrade napájacieho zdroja a pod.
- Plný manuál, bez automatického vypnutia na konci platne
- Kvalitné nožičky ale bez možnosti nastavenia výšky
- Pribalený RCA kábel je dosť krátky a kvalitou prevedenia neočarí
Výberu gramofónu som venoval veľa času a rozhodoval som sa medzi viacerými v cene cca medzi 300 a 700 EUR.
Teac TN-4D, DUAL CS 418/518, Pro-ject Debut Carbon EVO, Rega P1, AT-LP5X,...Mojim najväčším favoritom v tejto kategórii bol/je Fluance RT85 avšak v EU ťažko zohnateľný.
Nakoniec som som sa rozhodol pre japonský AT s nálepkou made in China. Ak sa rozhodnete pre hociktorý gramofón z tejto cenovej kategórie, neurobíte chybu.
Ovládacie prvky, mechanika, ramienko,... sú presné a nič na ňom nepôsobí lacno. Zvuk integrovaného phono predzosilňovača sa mi subjektívne zdá lepší ako ten čo mám integrovaný v zosilňovači Sony ES rady. Nemám "netopierie" uši ale aj pri tomto relatívne lacnom gramofóne jasne počuť rozdiely v kvalite nahrávok platní.
Ku gramofónu je vhodné si dokúpiť základnú sadu kefiek na čistenie platní a hrotu prenosky a váhu na presnejšie nastavenie prítlaku, napr. od Pro-ject .
Gramofón splnil moje očakávania prevedením aj zvukom.
Nezabudnite na to, že na celkovej kvalite a zážitku zo zvuku sa podieľa celá aparatúra a náš subjektívny pocit.
- Chýba návod v SK jazyku!
Nemám k dispozícii návod na obsluhu v SK jazyku, čo je podľa mojich informácií zákonná povinnosť predajcu. Na internete som našiel len približné produkty, ale nie presne ten môj! Nesúhlasí rozmiestnenie niektorých ovládacích prvkov a diaľkový ovládač vyzerá úplne inak, ako v návode, ktorý som našiel na internete pod tým číslom produktu.
radiogramo SENCOR STT 212U kvalita skoro zodpoveda cene . pristroj je napajany externym 12V/1A zdrojom . a z toho dôvodu ma len slaby zosilnovač a maly reproduktor s plechovým zvukom , ma aj Line out na externe reproduktory ale tie musia byť vybavené vlastným zosilňovačom a korekciami . gramo je komerčnej kvality s 3-ma rychlostami.
- nízka cena,kvalitné spracovanie,dobrý zvuk
Pre menej náročným super.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »