Najnovšie recenzie zo sekcie Gramofóny
- V tejto kategorii TOP v pomere cena/kvalita
chyba navod v cestine prip.slovencine
Veľmi kvalitné zariadenie
OK
Výhoda - ozaj prijateľná cena.
- Jednoduché a rýchle nastavenie prenosky
- Veľmi kvalitný zvuk
- Pomer cena/výkon
- Priamy pohon
- USB, Bluetooth
- Nekvalitný Aux kábel v balení
Gramofón predčil moje očakávania. V porovnaní s retro gramofónom, ktorý sme používali kedysi dávno, sa to kvalitou zvuku nedá vôbec porovnať.......toto je skok o niekoľko tried vyššie.....neporovnateľne!! Keď som po niekoľkých desiatkach rokoch pri prvej skúške tohto gramofónu vytiahol zo svojej zbierky platní Olympic z roku 1974 ( podotýkam, že platňa nebola vyčistená a zámerne som ju ani nevyčistil), tak som bol prekvapený a až mierne šokovaný akú vynikajúcu kvalitu zvuku a prenosu tento gramofón ponúka (na starom by bolo počuť iba praskanie).
Jediná vec, s ktorou som mal problém, bol originál priložený AUX kábel. Po zapojení bol počuteľný brum a zvyšoval sa diametrálne so zvyšovaním hlasitosti aj napriek zapojenému zemniacemu ground káblu. Vyriešil som to tak, že originál kábel som vyhodil a použil som svoj starý AUX kábel na ktorom sú objímky cinchov izolované a podotýkam, že bez zemniaceho kábla!!!! Teraz je zvuk konečne krásne čistý bez brumu, bzučania a hučania.
Zatiaľ sa len zoznamujem.
Vyberal som ho hlavne pre to, lebo je to automat.
Funguje presne ako som očakával.
funguje - cena zodpoveda kvalite
- výborný pomer cena-výkon
- malý a ľahký
- nahrávanie na USB
splnil všetky moje predstavy
- Chýba podrobnejší manuál v slovenčine
- dizajn
- kompaktnosť
- USB prehrávanie
- strohý návod
Návod je strohý a v balení nie je v slovenčine, predajca však má na stránke.
Nikde neviem zistiť či prehráva aj šelákové platne, rýchlostný stupeň pre šelákové platne má.
Pri umiestnení gramofónu bez nožičiek sa v návode píše, že sa majú použiť priložené gumené nožičky - tie som nenašiel.
S výrobkom som spokojný aj napriek vyššie spomenutým faktom.
- externe repraky - lepsi zvuk
- dizajn
- dobra prenoska
- auto zastavenie
- prenoska sa nevracia na stojan
Pri vybere som zvazovala aj ine gramofony a tento som vybrala najma preto, ze v manuale bolo napisane, ze prenoska sa vrati na konci platne sama na svoj stojan - chcela som takuto automaticku funkciu. Mali sme uz predtym iny jednoduchsi gramofon a toto mal byt upgrade.
V reale sa ale prenoska nikam nepohne, iba sa zastavi na platni.
Ked som pisala do obchodu, aby mi vysvetlili, preco to nefunguje, tak mi po par dnoch konecne napisali, ze ano, v manuale je chyba a ze prenoska sa nevracia na stojan. Ziadne ospravedlnenie, ze zavadzaju zakaznika, nie, proste take slovenske, ano, je tam chyba a co...
- Dj funkcie
- Pekný zvuk
- Plastové prevedenie
- Nefunkčné nastavenie antiskatingu!
Kúpil som 2 gramofóny. Na oboch nefungovalo nastavenie antiskatingu v rozsahu, v akom by malo. Tipujem teda, že ide o chybné navrhnutie gramofónu. Ak Vám záleží na životnosti platne, neodporúčam.
- prehrávanie množstva médii
Splnil naše očakávania.
Lenco L-3808
Pridané: 26. decembra 2022
(naposledy upravené 26. decembra 2022)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- kvalita zvuku, vsetko dobre funguje
Gramofón funguje a prenoska je kvalitná. Kvalita zvuku je tiež výborná za cenu.
Tažký, masivny, nič nerezonuje. Kvalitne vyhotovenie. Zatial neskúšaný, prišiel ked bolo -13°C takže sa rozmrazuje. V príslušenstve všetky kable, aj ked neboli v popise. Neviem ako to Alza dokazala ale za 369Eur aj s dopravou, to musíš kúpiť. Stale stoji 750 Eur. Dakujem.
- Kompaktný
- FM tuner
- Diaľkové ovládanie
- Celkom čistý zvuk
- Menej výkonné reptoduktory
Spokojnosť. Dobrá muzika za prijateľnú cenu.
- Jednoduchý dizaj
- Zvuk je kvalitný
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »